Een eerste ontmoeting – Vier generaties Family shoot

14 oktober 2020
4 generaties - Family shoot

We go way back!

Ik ken Marije al heel lang, we ontmoetten elkaar in de eerste klas van de middelbare school.
(Dat is inmiddels meer dan 20 jaar geleden.. jeetje wat voel ik me oud!)
We werden goede vriendinnen maar na de middelbare school verwaterde het contact.
Een aantal jaar geleden vonden we elkaar weer via Facebook en hebben we zo nu en dan contact. De magie van social media.. 

Corona..

Marije is tijdens de eerste lockdown door Corona voor de derde keer moeder geworden, deze keer van een prachtige dochter; Mila.

Ik kan het me haast niet voorstellen… niemand mag je baby (of jou) een knuffel geven, je mag geen kraamvisite ontvangen.. Helemaal prima natuurlijk als je daar zelf geen behoefte aan hebt, maar nu mag je niet zelf beslissen wat je wilt.. En dat is zo heftig.
De foto’s die Marije op Instagram plaatste vond ik confronterend en verdrietig.. haar ouders stonden door het raam hun kleindochter te bewonderen. Maar ze konden haar in ieder geval wel zien.
..

Vier Generaties

Marije’s oma (de moeder van Marije’s moeder) kon dat in die eerste periode helaas niet.. zij zit in een verpleeghuis en is dementerend. Vanwege Corona mocht er in de eerste periode überhaupt niemand op bezoek komen. Gelukkig zijn de maatregelen destijds versoepeld en mocht oma mee naar buiten voor een wandeling. Dat was hét perfecte moment om Mila voor de eerste keer te ontmoeten. En Marije had mij gevraagd dit vast te leggen.
De 4 generaties. Wat een eer om te mogen doen!

Hieronder het resultaat.. het was ontroerend om te zien hoe oma op Mila reageerde..

De vader en oudste zoon van Marije waren er ook bij.. en ik kon het niet laten van hun ook een paar foto’s van te maken!

Zou jij ook een Family shoot willen boeken? Kijk dan hier even naar de mogelijkheden!

Liefs! Renske

    2 comments

  • Dineke 18 oktober 2020
    Reply

    Lieve Renske, we zijn heel blij met de foto’s

  • Leave a comment